fbpx

Rólunk

Amikor 2017 februárjában a debreceni belváros szívében megnyitottuk kapuinkat, az volt a célunk, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ahol a fitnesz szerelmesei, a fogyni vágyók, az élelmiszer-allergiákkal küzdők és az egészséges életmód hívei egyaránt otthon érezzék magukat.

A Fittmarket Debrecen nem csupán egy üzlet, hanem egy közösség, ahol mindent egy helyen találhatsz, amire szükséged lehet az egészséges életmódhoz.

Mindent egy helyen

Mostantól búcsút inthetsz a hosszadalmas bevásárló körutaknak! Nálunk egyetlen helyen, kényelmesen beszerezheted a minőségi táplálkozáshoz szükséges termékeket.

Prémium kiszolgálás

Nálunk nem csak egy vásárlónak érzed magad. Fontos számunkra, hogy kiemelt figyelemben részesítsünk.

Tudatos vásárlás

Ha szeretnéd, segítünk kiválasztani a célod eléréséhez legjobban passzoló márkát vagy terméket.

HAVI AKCIÓK

Minden hónapban új kedvezményekkel és izgalmas ajánlatokkal várunk, hogy még többet hozhass ki az egészséges életmódból. Fedezd fel a havi kedvenceket és szerezd be a legjobb termékeket elérhető áron!

LEGNÉPSZERŰBB MÁRKÁINK

Szafi

Dia-Wellness

BioTech USA

Magic Hair

Nutriversum

Éden Prémium

Rólunk mondtátok

Érdemes meglátogatni őket, egy helyen megtalálható az, amelyekért máskor a fél várost be kellett járni.

Fehér Sándor

Örülök a vegán opcióknak. Szuper, hogy nyitottak vagytok az újra és készek vagytok akár beszerezni a vásárló kérését! Gyakori vásárló leszek, azt hiszem.

Török Diána

Nagyon szeretek odajárni egészséges dolgokat beszerezni, minden hónapban vannak akciók. Kedvesek és segítőkészek a lányok. A választék nagy.

Keczán Éva

Ne maradj le!

Iratkozz fel a kedvezményekért és kérj email értesítést a havi akcióinkról!