Különleges üzletvezetőt keresünk egy különleges boltba!

Debrecen belvárosában, 2017 februárjában végre megnyílt az a bolt, amire a fitness követői, a fogyni vágyók, az ételallergiával küszködők, az egészségesen táplálkozni kívánók régóta vágytak.

 

Mostantól nem szükséges 5-10 különböző boltot körbe járnod, hogy mindent megvásárolj, egy helyen megtalálod mindazt, amire szükséged van a minőségi táplálkozáshoz!

 

A bolt a Debrecen Plázában nyílt meg. Ennek szellemében arra törekedtünk, hogy Plázához illő prémium környezetet alakítsunk ki, olyan környezetet, ahová az egészséget követők egyszerűen kötelességüknek érzik a betekintést, belső késztetést éreznek rá, hogy bemenjenek és szétnézzenek!

Az első lépés tehát biztosított: az igényes vásárlók bemennek a boltba. Ezen kívül biztosított a változatos, és egyedi termék kínálat, amire valóban vágynak ezek az emberek.

 

Ami ezután történik, legalább ugyanolyan fontos: a Vásárlók megfelelő segítséget kapjanak az üzletben.

 

A felmérések szerint egy eladó teljesítménye egy bolt forgalmát akár +/-50%-al is tudja befolyásolni.

 

Mi azt az embert keressük, aki a + 50%-os irányba billenti a mérleget. Olyat, aki élettel teli, ösztönösen mosolygós, szereti az embereket és tiszta szívből hisz az egészséges táplálkozásban és abban, hogy mindenkinek ezt a vonalat kell követnie.

 

 

 

Azt az embert, aki olyan példát mutat, hogy amikor az egészséges táplálkozásról vagy edzésről esik szó, mindenki megemlíti a nevét a környezetében.

 

Aki rendkívül gyorsan képes kapcsolatokat kialakítani idegen vásárlókkal is, oly módon, hogy azután a vásárlónak meg se forduljon a fejében, hogy másik boltba menjen, amikor fitness vagy egészséges élelmiszer vásárlásán gondolkozik.

 

A vásárlók már csak azért a mi boltunkba jönnek, hogy újra találkozhassanak veled, mert Tőled mindig kapnak valami hasznos tanácsot, receptet, motivációt. Értesülnek tőled a legújabb érdekességekről a témában.

 

A Vásárlók örömmel mennek be a boltba, mert mindig rend, frissesség fogadja őket, amit Neked köszönhetnek.

 

 

Egyszerűen nem tudod elfogadni, ha összevisszaság van a polcokon, mindig arra a törekszel, hogy a következő vásárló is a legigényesebb környezetbe érkezzen.

 

Gyakorlatilag nem eladó vagy, hanem egy vérbeli értékesítő. Ráébreszted a Vevőt, hogy másra is szüksége van azon kívül, amire ő alapvetően gondolt…

 

El tudod mondani a vásárlóknak ezeket a tanácsokat anélkül, hogy „rátukmálós” érzésük támadna, sőt a végén meg is köszönik a segítséget!

 

A debreceni Fittmarketben a vásárlók egy pillanatig sem gondolják, hogy a terhedre vannak. Amikor betekintenek hozzád azt érzik, hogy hálás vagy azért, hogy bementek, segíthetsz nekik és átadhatsz nekik egy darabot a tudásodból.

Fontos feltételek:

 

  • Társalgási szintű angol nyelvtudás: a boltunkba rendszeresen járnak külföldiek, akik angolul beszélnek. Ezért fontos, hogy legalább egy középfokú angol nyelvtudásod legyen és tudj segíteni a külföldi ügyfeleknek.
  • Tapasztalat: Nagyfokú hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkezel minden téren, ami ehhez a munkához szükséges.

Pozíció, amelyekre kollégákat keresünk:

- üzletvezető

Téged keresünk, ha a fentebb leírtakat nem egy állásnak, hanem HIVATÁSNAK tekinted.

Jelentkezz, ha magadra ismertél!

Küldd be az önéletrajzod és a motivációs leveled a következő email címre:

Jelentkezési határidő: 2018.05.12.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013